I said burr, it's cold in here!

Första veckorna här var det inte varmt, det var hett!! Det var inte bara väldigt varmt utan även oerhört fuktigt så om man bara gick ut blev man alldeles svettig. Nu är läget lite annorlunda.
 
 
På drygt tio veckor har temperaturen sjunkit med 50 grader!! Som ni kanske förstår från bilden så är inte heller vår lägenhet den som är mest välisolerad, en uppfriskande temperatur när man kliver upp på morgonkvisten! Som tur, för mig, så lyckades jag förra veckan både hitta vinterskor och en varmjacka även om det krävdes ett besök i Chicago för att hitta en vettig jacka! Wille stackaren hade inte samma tur, utan får dra på sig långkalsonoger och gå fort för att hålla värmen i sin höstjacka. 
 
Vi vet att vi inte är lika bra som Blondinbella på att uppdatera vår blogg, men i veckan hade vi tenta, på fredag är det inlämning på 15 sidor om Busieness Location Decisions som ska in och nästa vecka har vi tre tentor så vi har varken oceaner av tid eller så där våldsamt spännande liv att blogg om just nu. Jag ska ialla fall försöka få upp lite mer bilder från vad som har hänt på sistone för vi har ju ändå varit i Chicago, bott på hotell, varit på kick-off med Svenska Handelskammarens Mentorsprogram, varit på Glögg Tasting, gått loco på IKEA, informerat amerikanska blivande utbytesstudenter om hur det är att vara på utbyte, gått med i ett amerikanskt Luciatåg och sjungt solo, kollat Mama Mia musikalen när Broadway-gänget gästade staden och druckit vin med vår professor och lärare på deras mingel för doktorander.
 
Okej, även om det är mycket plugg just NU så har de senaste veckorna varit ganska spännande!
 
Psst!! Vill passa på och tacka för de julkort som vi fått, alltid lika kul och uppskattat med post och hälsningar från Er där hemma ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0