Bilder från Chicago

Jag har fått lite kritik ifrån olika håll om att jag är dålig på att uppdatera bloggen. Kan hålla med om detta, men det känns som att tiden inte räcker till, är så jäkla mycket att göra hela tiden.. Hur som helst tänkte jag slänga upp några av mina bilder från Chicago, som i särklass är den coolaste staden jag besökt. New York som vi planerar att åka till i vår har höga krav att leva upp till.
 
 
Tagen från John Hancock Observatorys 95:e våning. Tornet är 344 meter högt och en fin dag kan man se fyra stater härifrån. Svindel!
 
 
Längs med Lake Michigans kust låg det mysiga badstränder och långa promenadstråk.
 
 
 
 
Jag och dessa tre skumma typer gjorde Chicago i tre dagar. Från vänster har vi den franska ingenjören Clem, även kallad Squeezeman (ja, det är jag som gett honom det smeknamnet), Filippa och svenska Cattis från SLU. Det var en häftig känsla att ligga på en riktigt fin sandstrand och titta på skyskraporna.
 
 
 
 
Påbörjat bygge av ytterligare en skyskrapa.
 
 
Hard Rock Café. Det är möjligt att det trots allt råder en viss skillnad mellan kvinnor och män när det gäller vett och etikett..
 
 
 
Ron Santo utanför arenan Wrigley Field. Tydligen en legend för fans till baseballaget Chicago Cubs. Alla människor som gick förbi rörde vid hans fot för att få tur till matchen. Kanske hade laget lyckats vinna om vi också hade gjort det?
 
 
Inne på Wrigley Stadium för att bevittna vårt livs första baseballmatch. Cool upplevelse men matchen var väldigt händelsefattig med få poäng.
 
 
 
 
Vi åkte ju på båtsightseeing som gick både på floden och ute på sjön. Den här är tagen från floden precis när man kommer in i staden från Michigan Lake. Byggnaden rakt fram i olika etapper är Trump Tower, till höger är det lägenheter och till vänster mest kontorslokaler.
 
 
Med stormsteg klampade vi in i ytterligare en sevärdhet. Världens största böna i närheten av Millenium Park där vårt hotell låg.
 
 
Avslutar detta inlägg med en annan böna. Det här är inne i stadens Ralph Lauren-butik där de hade kostymer som kostade ungefär lika mycket som hela vår vistelse i USA. "Försök se majestätiska ut", sa Cattis innan hon plåtade. Kan väl inte säga att jag lyckades sådär jättebra, men med en långklänning skulle nog Filippa lyckats.
 
Nu fortsätter pluggandet. Nästa inlägg jag skriver ska jag försöka få med några rader om fotbollssituationen. Jag har ju fått dra på mig mina Copa Mundial (fotbollsskor) vid flera tillfällen. Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0